Alper: Kocadon Partimizin Adayı

Demokrat Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatları basın mensupları ile bir araya geldikleri toplantıda, ülke...

Demokrat Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatları basın mensupları ile bir araya geldikleri toplantıda, ülke ve yerel gündem ile ilgili bilgi verdiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Zekai Alper, Kocadon’un önümüzdeki yerel seçimlerde yine DP’den aday olacağını açıkladı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İl başkanları ile Ankara’da bir araya geldiğini belirten DP İl Başkanı Alper, “81 ilimizde Demokrat Parti’ye geri dönüşler başladı. Muğla’da tüm ilçelerimizde teşkilatlarımız dimdik ayakta. DP Menderes misyonunu hala koruyan bir parti” dedi.

Reklam
Reklam

KOCADON PARTİMİZİN ADAYI

Muğla’da son günlerin en önemli gündem maddelerinden birisi olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un önümüzdeki yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı konusunu da değerlendiren DP İl Başkanı Alper, “Sayın Kocadon halen partimizin Bodrum belediye başkanı. Göreve iade edildiği ve başladığı gün yaptığı açıklamalar var. Önümüzdeki dönem tekrar aday olacağını açıkladı. Adaylığı konusunda açık bir mesaj vermese de sayın Kocadon yine DP’nin adayıdır. Bu adaylık Büyükşehir mi olur, yoksa Bodrum mu olur bunu zaman gösterecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: