Alper Pişkin :''siyaset, Halka Hizmetin En Etkili Yoludur''

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çukurova Belediye Başkanlığına aday adayı olan eski İl Sağlık Müdürü Dr....

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çukurova Belediye Başkanlığına aday adayı olan eski İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Pişkin, seçim çalışmaları kapsamında Adana Tabip Odası’nı (ATO) ziyaret ederek, burada Adana’yı geliştirme ve iyileştirme adına yapacağı çalışmaları anlattı.

Pişkin ziyaretinde, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, Genel Sekreteri Dr. Halit Atik, yönetim kurulu üyeleri Dr. Hamdi Karanfil ve Dr. Ahmet Suntur ile görüştü.

Geçmişte yaptığımı hizmetlerin, gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Dr. Pişkin, “İnsanı seviyoruz, insana değer veriyoruz. Kentsel hizmetler düzenlenirken, planlanırken bunları kentte yaşayan insanlarla birebir onlarla konuşarak, danışarak, buluşarak onların hizmete katkılarını sağlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Siyasetin topluma hizmet etmenin en en etkili yolu olduğunu vurgulayan Dr. Alper Pişkin, “Hekimliğin ve siyasetin ana teması insandır. Bir hekim olarak, hekimlerin siyasette sorumluluk aldığında neler yapabileceğini meslektaşlarım adına da gösterecek olmayı umut ediyorum. Bir hekimin hayatı boyunca ana teması insan olduğundan, insan için en iyi çalışmaları yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediyesine aday adayı olmasını oradaki halkın daha bilinçli ve sorgulayan bir kesim olmasına bağlayan Pişkin, konuşmasını şöyle noktaladı: “Eleştiren, araştıran, sorgulayan kesim orada daha fazla. Bizim siyasetten anladığımız bakış da budur ve o nedenle Çukurova’da daha başarılı oluruz diye düşünüyorum.”

ATO Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten ise, adaylığından dolayı Alper Pişkin’i kutlayarak seçimlerde başarılar diledi. Başkan Dr. Ökten “Alper bey ile tanışıklığımız çok eskiye dayanır. Adana’ya katkısı ve faydası olacağını düşüyorum. Bir hekim olarak konulara oldukça hakim. Bu nedenle sorunları ve yapılması gerekenleri daha rahat ve hızlı değerlendirecek, çözecektir. Başarılar diliyorum'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: