Alper Potuk Memleketinde Afyonkarahisar’da Tatiline Devam Ediyor

Fenerbahçeli milli futbolcu Alper Potuk, bir süreden beridir tatilini geçirdiği memleketi Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin ilçesinde...

Fenerbahçeli milli futbolcu Alper Potuk, bir süreden beridir tatilini geçirdiği memleketi Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin ilçesinde Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’ı ziyaret etti.

Babası Mustafa Potuk ile birlikte Başkan Nazmiye Kılçık'ı makamında ile ziyaret eden Alper Potuk, Bolvadinli olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Bolvadin’den birçok değerli gencin yetişeceğine inandığını kaydeden Potuk, “Ailemin yaşadığı bu topraklar benim için çok şey ifade eder. Ümit ediyorum ki ilçemizden başarılı gençler yetişecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ise, Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Alper Potuk’un her başarısının ilçede büyük heyecan uyandırdığını kaydederek, “Futbolcu kişiliğinin yanı sıra terbiyesi, yaşam tarzı ilçe gençliğine örnek oluşturmakta ve çocuklarımız birer Alper olabilmenin çabasına düşmektedir. Biz Alper Potuk’un hemşehrisi olmaktan mutluyuz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz