Alperen Ocakları Doğan Ürgüp'ü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) kurulan Alperen Ocakları Teşkilatı'nın Başkanı Sinan Karabulut ve fakülte başkanları, Belediye Başkanı...

Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) kurulan Alperen Ocakları Teşkilatı'nın Başkanı Sinan Karabulut ve fakülte başkanları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Yeni oluşturulan CÜ Alperen Ocakları Teşkilat yönetimi hakkında bilgiler veren Teşkilat Başkanı Karabulut, "Yeni oluşturduğumuz teşkilatımızla sizleri ziyaret edip yapacağımız faaliyetler hakkında bilgi vermek istedik. Bunun da ötesinde siz Muhsin Yazıcıoğlu'nun güvenini kazanmış biri olarak bizim baş tacımızsınız. Bu sebeple size karşı ayrı bir sevgimiz ve saygımız var." dedi.

Reklam
Reklam

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Alperenliğin, Alp'in Türklüğün, erenliğin, İslam'ın temsilcisi olduğunu, yiğitlik ve Müslümanlığın erdemlerini bir araya getiren, Anadolu'yu fetheden Alperenlerin, gazilerin Ahmet Yesevi dervişlerinin durumunu göz önünde bulundurduğumuzda en önemli ve sorumluluğu yüksek bir makamı temsil ettiğinizi düşünüyorum." dedi.

Ziyaretin ardından Teşkilat Başkanı Sinan Karabulut, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e çerçeve hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: