Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu:

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, "Anadolu Ajansı, Genel Müdür Kemal Öztürk'ün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, "Anadolu Ajansı, Genel Müdür Kemal Öztürk'ün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında yer almaya başladı" dedi.

Cankaloğlu, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinde yaptığı konuşmada, Atatürk'ün direktifiyle kurulan Anadolu Ajansı'nın gün geçtikçe başarılarını artırdığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kamuoyunun haber alma hakkının son derece önemli olduğunu ifade eden Cankaloğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu kutsal görevi yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz. Türkiye'nin sesini dünyaya duyuran, kuruluş felsefesinde de var olan bu işlevini şimdilerde daha da geliştiren milli kuruluşumuz Anadolu Ajansı da her zaman bizleri gururlandırıyor.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında yer almaya başladı. Bununla övünüyoruz. Tarafsız, etik habercilik anlayışıyla geçmişten getirdiği felsefelerinin üzerine koyduğu atılımlarla yakında dünyanın gıptayla bakacağı bir haber ajansı haline geleceğinden hiç kuşkumuz yok."

Muhabir: Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: