Alperen Ocakları Edirne Şubesi'ne ziyaret

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu'nu ziyaret etti.

Özülkü, ziyarette, Alperen Ocakları Edirne Şubesi'nde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Uzun zamandır tasarladığı ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Özülkü, "Alperen Ocakları'nın Edirne'de yapmış olduğu faaliyet ve çalışmaları ve açıklamaları dikkatle takip ediyoruz. Alperen Ocakları'nın kurucusu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, herkesin olduğu gibi bizlerin de çok sevdiği bir kimseydi. Milletimiz ve ülkemiz için hakikaten büyük bir kayıp" dedi.

Reklam
Reklam

Alpaslan Cankaloğlu da Özülkü'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Alperen Ocakları, dün olduğu gibi bugün de milletimizin duygu ve düşüncelerinin tercümanı olmaya devam edecektir. Bizler sabit fikirli değiliz doğruya doğru yanlışa yanlışa diyen bir teşkilatın mensuplarıyız. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bize bıraktığı şekilde fikir ve kurumlarımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: