Alperen Ocakları Muhsin Yazıcıoğlu’nu Mevlitle Anacak

2009 Yerel Seçimleri öncesi Kahramanmaraş'ın Çağlayan ilçesinde katıldığı mitingin ardından Yozgat'a gitmek üzere bindiği helikopterin...

2009 Yerel Seçimleri öncesi Kahramanmaraş'ın Çağlayan ilçesinde katıldığı mitingin ardından Yozgat'a gitmek üzere bindiği helikopterin düşmesi sonucu yanında bulunduğu 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Edirne’de düzenlenecek bir programla anılacak.

Alperen Ocakları Edirne Şubesi, 25 Mart 2009’da geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı düzenleyecek. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, “Onu her geçen biraz daha fazla özlüyoruz. Ülkemizin hakikaten hassas bir dönemden geçtiği şu süreçte onun yokluğu ülkemiz adına büyük bir kayıptır diye düşünüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yazıcıoğlu’yla birlikte hayatını kaybeden 5 kişi için 22 Mart Cuma günü saat 11.30’da Eski Cami’de mevlit okutacaklarını kaydeden Cankaloğlu, yapılacak programlara tüm Edirnelileri davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: