Alperen Ocaklarından “şans Oyunları” İçin Seçim Çalışması

Kütahya Alperen Ocakları şans oyunlarına halkın bakışışını tespit etmek için seçim çalışması başlattı. Vatandaşa, “Şans...

Kütahya Alperen Ocakları şans oyunlarına halkın bakışışını tespit etmek için seçim çalışması başlattı. Vatandaşa, “Şans oyunları devlet eliyle yapılsın mı yapılmasın mı?” diye soru sorulan anket çalışmasında vatandaş “evet” ya da “hayır” diye cevap verebiliyor.

Kütahya Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği, Sevgi Yolu üzerinde bulunan Küçük Park önünde kurdukları stantla Kütahyalının şans oyunlarına bakışını tespit etmek için anket çalışması yaptı.

“Devlet eliyle her türlü kumara hayır!” diyen Kütahya Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Emrah Çakır, yapılan çalışma hakkında bir basın açıklaması yaptı. Çakır açıklamasında şunları söyledi; “Son zamanlarda ülkemizde hızla artmaya başlayan iddaa, piyango at yarışı vb. şansa dayalı oyunların haram olduğunun ve kumar sınıfına girdiğinin bilinmesi bu konuda devlet yetkililerinin gerekli adımları hızla atması ve ilk adım olarak Piyango idaresinin başındaki Milli kelimesinin çıkarılmasının faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Bu amaçla Sevgi Yolu Küçük Hamam önünde şans oyunlarına halkımızın bakış açısını gösteren bir anket çalışması yapıyoruz. Bu çalışmamızın sonuçlarını halkımızla paylaşacağız. Yaptığımız bu “evet” ya da “hayır” seçenekleri bulunan seçim çalışması 2012 yılının son seçimi olacaktır. Tüm hemşerilerimizi duyarlı olmaya ve anketimize katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çakır, seçim çalışmasının Cumartesi ve Pazar günleri devam edeceğini, sonuçların ise Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Diğer yandan, şans oyunları anket çalışmasının yapıldığı stant yakınlarında bulunan ve Milli Piyango’yu simgeleyen güvercinlerin toplanması ve uçuşması ortaya ilginç bir görüntünün çıkmasına neden oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: