Alperenlerden Teröre Tepki

Son günlerde meydana gelen terör olayları sonrasında Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ve BBP...

Son günlerde meydana gelen terör olayları sonrasında Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ve BBP Merkez İlçe Başkanı İrfan Gül tepki gösterdi.

Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ve Büyük Birlik Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İrfan gül düzenledikleri basın toplantısında terörü kınayarak, tepkilerini dile getirdi. Karadeniz konuşmasında “Son zamanlarda iktidarın sıkça bahsettiği bunu ben milletimizle paylaşmak istiyorum. Bizzat Başbakan’ın kendi ifadesiyle şehit olan Mehmetçiklerimiz ve ektisiz hale getirilmen terörist sayısı hakkında bir açıklama yapıyor. Demiyor ki, son bir ayda 50 tane şehidimiz oldu ama buna karşılık 200 bilmem kaç tane teröristi etkisiz hale getirdik diye bir açıklama yapıyor ve bunu da milletin karşısında, milletin önünde başarı olarak sunmak bizim için utanç vericidir. Başbakan’ın bizzat kendi ifadesiyle bu söylemleri milletin gazını alma projesi olarak görüyoruz. Barzani demişti ki, değil buradan Türk askeri, bir PKK’lıyı almak onlara bir kedi bile teslim etmeyiz demişti. Aynı Barzani AK Parti’nin olağan genel kuruluna şeref konuğu olarak geleceğini öğrendik ve bu durumu kınıyor ve protesto ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Büyük Birlik Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İrfan Gül ise teröre tepki göstererek, “Bu milletin size verdiği dokunmazlık zırhıyla bu millete ve devlete yaptığınız ihanet en nihayetinde size en ağır bedelle geri dönecektir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: