Alsancak Stadı'ndaki Yenileme Çalışmaları

İZMİR (AA) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Alsancak Stadı'nın onarım çalışmalarına ilişkin ne gerekiyorsa yapılacağını bildirdi.

İZMİR Başkanı Tuğrul Yemişçi, Alsancak Stadı'nın onarım çalışmalarına ilişkin ne gerekiyorsa yapılacağını bildirdi. İZVAK'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yemişçi, Altay Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz'ı ziyaretinde, Alsancak Stadı'ndaki yenileme çalışmalarına ilişkin eylül ayının ilk haftasında kulüp başkanları ile toplantı yapacaklarını belirtti. Kulüplerle görüşerek, çözülebilecek sorunları belirleyeceklerine işaret eden Yemişçi, şunları kaydetti: "Her kulübün gücünü arkamıza alıp, gerek yerel, gerekse merkezi yönetimlerden maddi manevi yardımı alma konusunda çalışacağız. Bu konuda ısrarcıyım, inatçıyım. Yeter ki birlik olalım. Böylelikle hem kulüplerin üzerindeki yükü alacağız, hem de sorunları sonuca ulaştırıp, fayda sağlayacağız. İZVAK zaten bunun için var. Alsancak Stadı’nın onarım çalışmaları ile ilgili de ne gerekiyorsa yapılacak." Konuşmaz ise Alsancak Stadı’nın isim hakkı için İzmir’in önde gelen bir firmasıyla anlaştıklarını, stadın boyanmasına ilişkin malzeme ile işgücü ihtiyacının temin edildiğini bildirdi. Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka kulüplerinin, stadın zemininin yenilenmesi konusunda işbirliğine gittiğini hatırlatan Konuşmaz, şöyle devam etti: "Ortak hareket ederek stadın zemin krizini sonuca ulaştırdık. Çimler hazır olduğunda maç oynamaya başlayacağız. Bunun zamanı ise 15 Eylül’de belli olacak. Stadın tribünlerinin yenilenmesi, üstünün kapatılması konularında ise yaptığımız hamlelerden henüz sonuç alamadık. Bu konularda geçtiğimiz aylarda İZVAK’ın bakanlık nezdinde girişimlerinin olduğunu biliyoruz. Ortak hareket edilirse, stadın reklam alanları dahil, diğer sorunları da acil olarak çözülür. Vakıf kanalıyla stada alınacak reklamları yine vakıf aracılığıyla diğer İzmir kulüpleriyle paylaşmaya da hazırız. İZVAK gibi önemli bir kurum ile işbirliğini canlandırarak, yol alabileceğimizi düşünüyorum." İZVAK 2. Başkanı Selçuk Sert de Altay yönetiminin belirleyeceği konuları görev kabul edip, takipçisi olacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: