Alt Yapı Yapalım Derken Doğalgaz Borusunu Patlattılar

Eskişehir’de belediyeye bağlı yüklenici firmaya ait bir iş makinesi, alt yapı çalışmaları için kazı yaptığı...

Eskişehir’de belediyeye bağlı yüklenici firmaya ait bir iş makinesi, alt yapı çalışmaları için kazı yaptığı sırada doğalgaz boru hattını patlattı.

Çankaya mahallesi Nilüfer caddesinde alt yapı çalışmaları yapan yüklenici bir firmaya ait kepçe, kazı yaptığı sırada bölgeden geçen doğalgaz ana boru hattına zarar verdi. Çalışan işçilerin büyük telaş yaşadığı ve çevreye yayılan gaz kokusu yüzünden vatandaşların endişeye kapıldığı olay üzerine ilgili birimlere haber verildi. Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri ile birlikte 187 Doğalgaz Acil ekipleri geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler vanaları kapatarak doğalgaz sızıntısını kısa sürede kesti. Bir süre kesilen doğalgaz, patlayan borunun değiştirilmesi sonrasında yeniden açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: