Alt Yapıda 1 Milyonluk Sözleşmeye İmza Attık

Osmancık Belediyesi yaklaşık 1 milyon TL’lik malzeme alımı yapacak.

Osmancık Belediyesi içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinde kullanılmak üzere yaklaşık 1 milyon TL’lik malzeme alımı yapacak. Geçtiğimiz haftalarda yapılan ihaleyi alan Öz-Er İnşaat ile ihale sözleşmesi imzalandı. Malzemelerin 60 gün içinde alımlarının yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin yenilenmesi için birinci sınf malzemelerin kullanılacağını kaydetti.

ALT YAPIYA 1 MİLYONLUK YATIRIM

Osmancık Belediyesi alt yapıya verdiği önemi her geçen gün artırıyor. İlçenin alt yapı ve içme suyu sorunlarını tarihe gömmek için her türlü çalışmayı titizlilikle yürüten Osmancık Belediyesi, alt yapıya 1 milyonluk yatırım için geçtiğimiz haftalarda düğmeye bastı. İçme suyu ve kanalizasyon inşasında kullanılmak üzere malzeme ihalesini gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan Öz-Er firması Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’yı ziyaret etti. Firma yetkilileri Destek Hizmetleri Müdürü Orhan Yıldız, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hakkı Bozyel’in de bulunduğu görüşmede Başkan Yazıcı ile ihale sözleşmesine imza attı.

Reklam
Reklam

İlçenin alt yapı ve içme suyu sorunlarının artık tarih olacağını ifade eden Başkan Yazıcı, Osmancık’ın uzun yıllardır çektiği kanalizasyon ve alt yapı sorunlarının tekrar yaşamaması için çalıştıklarını ifade ederek, Yaklaşık 1 milyon TL’lik boru ve çeşitli malzemeleri içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızda, şebeke iyileştirmelerimizde kullanacağız. 60 gün içerisinde malzeme alımlarını gerçekleştireceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: