Altay-Göztepe Maçı 50 Tl

İZMİR, Buna göre Göztepe taraftarına tahsis edilen açık tribün biletleri 50, Altaylılar'ın yer alacağı kapalı tribün biletleri ise 51 TL'den satılacak.

İZMİR, Buna göre Göztepe taraftarına tahsis edilen açık tribün biletleri 50, Altaylılar'ın yer alacağı kapalı tribün biletleri ise 51 TL'den satılacak. Göztepe'nin ev sahibi olduğu ilk yarıdaki derbiyi kale arkasında izlemek zorunda bırakılan siyah beyazlı taraftarların, "Göztepe seyircisine de kale arkasını tahsis edilmezse maça gitmeyeceğiz" resti çektiği, bunun üzerine Altay yönetiminin Göztepe taraftarının önünü kesmek için bilet fiyatlarını yüksek tuttuğu öğrenildi.
Göztepe taraftarına derbide 4200 bilet ayrılacağı öğrenilirken Altay yönetiminin bilet fiyatlarında indirime gitmeyeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz