Altay-Kocaelispor Notlar

Onur ATIŞ / İZMİR, Karşılaşmadan önce Altay ve Kocaelispor taraftarları arasında centilmenlik rüzgarları esti. Kapalı tribünde oturan Altaylı futbolseverler 17

Onur ATIŞ / İZMİR, Karşılaşmadan önce Altay ve Kocaelispor taraftarları arasında centilmenlik rüzgarları esti. Kapalı tribünde oturan Altaylı futbolseverler 17 otobüsle İzmir'e gelen Kocaelispor taraftarına "Hoşgeldiniz" tezahüratında bulundu.
Yeşil siyahlılar da iki takım futbolcularını tribünlere davet ederek bol bol alkış aldı. Altaylı taraftarlar da maça gelmeden önce hayatını kaybeden Kocaelispor taraftarı Serhat Boz için "Serhat ölmedi, kalbimizde yaşıyor" şeklinde tempo tuttu .
Altay ve Kocaelispor taraftarları müsabakaya büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 7 bin siyah beyazlı futbolsever kapalı tribünü doldurdu. Futbol okulu öğrencileri de Altaylı futbolcu ağabeylerini yalnız bırakmadı. İki bin civarında Kocaelispor seyircisi de takımlarını destekledi. Maçın 40'ıncı dakikasında kapalı tribünün solunda oturan bir grup Altaylı taraftar kendi aralarında kavga etti. Araya polisin girmesiyle olaylar büyümeden önlendi. Mücadeleden önce siyah beyazlılara gönül verenler 3 boyutlu pankart açarak kareografi şov yaptı. Pankartta Altay'ın Türkiye Kupası'nı kazanan eski futbolcuların resimleri yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: