Altay Konak Belediye Basketbol Takımı 8 Yeni Oyuncuyla Sezona Hazır

2012-2013 Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpleri 2. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Altay Konak Belediye Basketbol...

2012-2013 Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpleri 2. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Altay Konak Belediye Basketbol Takımı sezonu yeni transferlerle açtı. Kadrosuna sekiz yeni oyuncu katan takımın teknik kadrosunda baş antrenör Muammer İçhedef, yardımcı antrenörler Egemen Mancı ve Sermin Dolar Nemli görev alırken, takım kondüsyonerliğine Görkem Aybars Balcı, takım fizyoterapistliğine ise Hülya Özlem getirildi.

Kadrosunda var olan Belgin Sarıgedik, Neslihan Doğan, Bengisu Müezzinler, Gözde Yürük, Merve Melis Doğançay ile yeniden anlaşan Altay Konak Belediye basketbol takımı dış transferde kadrosuna Oya Salter, Tuğçe Kanat, Seda Güçlü, Şeyma Kum, Eda Çulha, Sinem Elmas, Gülay Gül ve altyapıdan Perihan Şatır'ı dahil etti. Kulüp yöneticileri, takıma iki veya üç yerli ve bir yabancı oyuncuyu daha transfer edecekleri bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da, spora ve takımlara desteklerinin süreceğini belirterek, "Konak ve İzmir sporuna yaptığımız katkıların artık meyvelerini vereceğine inanıyor, takımımızdan şampiyonluk bekliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz