Altay Memnun Değil

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, "Skor üzdü ancak oyun anlamında müthiştik" diyen Sabuncu, "Taraftarımızla ve camiamızla inanılmaz bir sinerji yakaladık. Menemen'de bayram havası vardı.

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, "Skor üzdü ancak oyun anlamında müthiştik" diyen Sabuncu, "Taraftarımızla ve camiamızla inanılmaz bir sinerji yakaladık. Menemen'de bayram havası vardı. Cumartesi günü olmasına rağmen tribünü dolduran taraftarlarımız 90 dakika susmadı. Futbolcularımız bu enerjiyle inanılmaz bir savaş verdi. Eski başkanlarımız ve yöneticilerimiz bizi yalnız bırakmıyor, bize güvenenlerin sayısı artıyor. Bu birlikteli bizi başarıya taşıyacak. Altay'ın bitmediğini, ayakta olduğu gösteriyoruz" diye konuştu.
4 MAÇTA 4 PUAN
Altay tarihinde ilk kez yer aldığı ve transfer yasağı nedeniyle sezon öncesi kadrosunu takviye edemediği 3'üncü Lig'deki ilk 4 maçını 4 puanla geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: