Altay Rakip Tanımıyor

Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan Altay Konak Belediyesi-İstanbul Dizdarspor karşılamasından İzmir’in siyah-beyazlı takımı rakibini...

Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan Altay Konak Belediyesi-İstanbul Dizdarspor karşılamasından İzmir’in siyah-beyazlı takımı rakibini 64-54 yendi.

Siyah beyazlı ekip, Latoya M Thomas'ın 19 sayı-14 ribaund ile double-double yaptığı karşılaşmada ribaundlarda 40-25 ve asist toplamında da 20-9 üstünlük sağladı. Maçın ilk periotu 14-12, 2. periotu 14-11 ilk yarı da 28-23 Altay’ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Altay Konak Belediyesi bu periotu da 23-14 kazanmayı bildi. Altaylı kadın basketbolcular son periotu 13-17 geride bitirmesine karşın maçı 64-54 galibiyetle tamamladı. Konak Belediyesi Altay kadın basketbol takımı bu sonuçla 14. haftayı da lider tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: