Altay'da Ömer Hızlıok Yeniden Başkan

Mali ve idari açıdan sıkıntılı günler geçiren Spor Toto 2. Lig ekibi Altay’ın olağan kongresi...

Mali ve idari açıdan sıkıntılı günler geçiren Spor Toto 2. Lig ekibi Altay’ın olağan kongresi iki adayla gerçekleştirildi. 198 oy alan Ömer Hızlıok ikinci kez başkan seçildi.

Atatürk Stadı Futbol Hakemleri Derneği'nde gerçekleşen kongrede zaman zaman tansiyon yükseldi. Listede iki ismin yarıştığı kongrede mevcut ve aday olan Başkan Hızlıok güven tazeledi. Ömer Hızlıok ile Cihangir Marmara'nın aday olduğu Altay Spor Kulübü kongresinde Hızlıok, 363 oyun 198’ini alarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Altay için sonuna kadar çalışacaklarını söyleyen Hızlıok, "Bizlere güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Kongremize katılan her üyemize teşekkür ediyorum'’ dedi.

Reklam
Reklam

Hızlıok’un listesi şu isimlerden oluştu, "Ergül Gülbent, Erdal Fetvacıoğlu, Gürhan Özbelge, Guliano Gloghini, Mustafa Tavaslı, Metin Balgaş, Selim Koçbay, Şentürk Apaydın, Hakkı Küllü, Altay Mol, İsrael Aruh, Ümit Güneş, Erdal Canerler, Mehmet Baş, ve Yavuz Nedim."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz