Altay’da Teknik Direktör Turgut Uçar Görevine Başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay’da, Beyhan Çalışkan’ın görevinden istifa etmesinin ardından...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay’da, Beyhan Çalışkan’ın görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna geçen Turgut Uçar yeni takımıyla top başı yaptı.

Sezon başında Fethiyespor’dan Altay’ın başına geçen deneyimli çalıştırıcı Beyhan Çalışkan’ın görevinden istifa etmesinden sonra Altay, teknik direktör Turgut Uçar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bugün Altay Gaziemir Tesisleri’nde imza atan Uçar, daha sonra yeni takımıyla birlikte antrenmana çıktı.

Altay’ın sezon sonu Play-Off’a kalmasını sağlamak için siyah-beyazlı camiaya geldiğini söyleyen Uçar, "Devre arasında yapacağımız takviyelerle biz Play-Off’u hedefliyoruz. Her maça sadece kazanmak için çıkacağız. Bu hafta evimizde Gaziosmanpaşa ile karşılaşıyoruz ve rakibimizi iyi tanıyoruz. İnşallah bu maçı ve gelecek maçları da alarak hedefimize ulaşacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Altay altyapısında yetişen ve 7 yıl sonra siyah-beyazlı camiaya dönen Uçar, en son Bandırmaspor’u çalıştırdı. Uçar’ın yardımcılıklarını Ali Çalış ve Fatih Erkan’ın yapacağı, kaleci antrenörünün ise yarın belli olacağı açıklandı.

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok ise sezon arasında takıma takviyeler yaparak Play-Off’a kalmak istediklerini belirterek, “Beyhan hoca ile sezon sonuna kadar devam etmek istiyorduk. Bizim kişisel bir anlaşmazlığımız yoktu fakat sportif başarısızlık bu karara etkili oldu. Kendisi ikinci defa takımımızdan ayrılmak isteyince biz de kabul ettik. Turgut hoca ise Altay'ın içinden gelmiş biri. Birlikte çalışmak bize heyecan verdi. Biz sürekli hoca değiştiren bir kulüp olmak istemiyoruz. İnşallah sözleşme sonuna kadar birlikte çalışırız. Sezon arasında takımımıza gerekli takviyeleri yapacağız. Takımımız genç futbolculardan kurulu. Hedeflerimiz doğrultusunda sezon başında verdiğimiz sözün arkasındayız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: