Altay'da Transfer Yasağı Sıkıntısı

Onur ATIŞ/İZMİR, Devre arasında takıma en az 5 oyuncu transfer etmeleri gerektiğine değinen tecrübeli teknik adam, "Kulübümüz ekonomik olarak sıkıntı yaşıyor.

Onur ATIŞ/İZMİR, Devre arasında takıma en az 5 oyuncu transfer etmeleri gerektiğine değinen tecrübeli teknik adam, "Kulübümüz ekonomik olarak sıkıntı yaşıyor. Ancak bu kadro yapısıyla üst sıralara tırmanmamız çok zor. Yönetim sorunu çözecektir. Olumsuz düşünmek istemiyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Aslan Savaşan ise 6 Ocak'ta başlayacak ara transfere kadar yasağı kaldırmaya çalışacaklarını söyledi. Bu hafta Bandırmaspor'la oynanacak ilk yarının son maçından sonra toplanıp yeni bir yol haritası çizeceklerini belirten Savaşan, "Bu toplantıda kulübün ve yönetimin geleceğini de değerlendireceğiz. Ayrıca borçları kapatmak için çare düşüneceğiz. Federasyon'a başvuran diğer oyuncularla ilgili kararları beklemek durumundayız" ifadelerini kullandı.
Siyah beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Yüksel, Semavi, Orhan, Halil ve Osman'ın Bandırmaspor maçında oynayıp oynamayacakları belirsizliğini koruyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: