Altay’dan Davul Şov

Pop müziğin sevilen ismi Altay, Ayvalık Cunda adasında tatilciler için sahneye çıktı.Cunda adasının en gözde...

Pop müziğin sevilen ismi Altay, Ayvalık Cunda adasında tatilciler için sahneye çıktı.

Cunda adasının en gözde mekanlarından Bar10’da sahne alan Altay, kendisini izlemeye gelen yüzlerce tatilcilere en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 3.5 saat sahnede kalan Altay, konuklara kısa birde davul şov gösterisi izlettirdi. Yaptığı davul şov ile hayranlarının büyük beğenisini kazanan Altay, gecenin ilerleyen saatlerinde söylediği aşk şarkıları ile de Bar10 isimli gece kulübünü dolduran hayranlarına güzel bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Müthiş enerjisiyle izleyenleri mest eden Altay gece sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Buraya ilk kez geliyorum. Cundalılar gerçekten muhteşem. Mükemmel bir gece yaşadık. İlk defa gelmeme rağmen beni çok iyi motive ettiler. Gerçekten çok güzel bir gece oldu” diye konuştu.

“BURAYA GELMEMELERİ SANATÇILARIN KAYBIDIR”

Cunda adasına gelen en ünlü sanatçı olduğu söylenen Altay daha önce sanatçıların bu bölgeye gelmemesini eleştirirken, “Cunda adası muhteşem bir yer. Tanınmış sanatçılarımızın buraya gelmemeleri onların eksikliği. Ben bu gün burada çok iyi ağırlandım ve bundan sonra daha sık geleceğimi söyleyebilirim” diye konuştu.

Cunda adasına tatilde olan vatandaşlar, Altay’ın performansına hayran kalırken; böyle organizasyonların daha çok yapılması yönünde görüş birliğinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: