Altay'ın zor günleri

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Ligin 10'uncu haftasından bu yana Gölbaşısor'a 2-1, Sarıyer'e 3-0, Hatayspor'a 3-1 ve Kocaeli Birlikspor'a 2-0 yenilip, Kahramanmaraşspor ve İnegölspor'la

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Ligin 10'uncu haftasından bu yana Gölbaşısor'a 2-1, Sarıyer'e 3-0, Hatayspor'a 3-1 ve Kocaeli Birlikspor'a 2-0 yenilip, Kahramanmaraşspor ve İnegölspor'la 1-1 berabere kalarak sadece 2 puan toplayan siyah beyazlı ekip, bu periyotta 18 takım arasında son sırada yer aldı. Altay'dan sonra 6 haftanın en başarısız ikinci takımı 4 puanla siyah beyazlıların bu haftaki rakibi Tepecikspor olurken en iyi performansı 13 puanla Sarıyer sergiledi.
Altay'ın yeni teknik direktörü Serhat Güller, 2-0 kaybettikleri Kocaeli Birlikspor önünde şanssız bir yenilgi aldıklarını belirtti, şunları söyledi:
"Takımı yeni yeni tanıyorum. Genel olarak iyi mücadele ettik. Rakip kalede tehlikeler yarattık. Oyunun hakkı bu değildi. Bu hafta Tepecikspor'la zor bir maça çıkacağız. Bu ligde her takım bir diğerini yenebiliyor. Kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz."
Siyşah beazlı takımda sakatlığı nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen sol bek Serkan Silan, bugün takımla çalışmalara başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: