Altepe'den Ata Sporu Cirite Destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, atçılık ve ciritin gelişmesi için sporcuların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, atçılık ve ciritin gelişmesi için sporcuların her zaman yanında olduklarını söyledi. Kestel'deki bir atlı spor kulübünü ziyaret eden Altepe, kentte sporun her alanında tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın "spor kenti" olması yolundaki çalışmaların devam ettiğini belirten Altepe, şöyle konuştu: "Tüm spor dallarında yatırımlarımıza devam ettiğimiz gibi ata sporumuz atçılık sporuyla da yakından ilgileniyoruz. Burada cirit oyunlarını yaşatan sporcularımızı ziyaret ettik. Özellikle Erzurum ve Anadolu'da yaygın olan cirit, şu anda Bursa'da da yaşatılıyor. Kentte bu işi layıkıyla yapan atlı spor kulübüyle bu sporun en güzel şekilde yapılması ve daha da gelişmesi için gereken düzenlemeleri yapacağız. Bursa'da atçılık ve ciritin gelişmesi için sporcuların her zaman yanındayız." Atçılık sporunun yaygınlaşması ve cirit oyunlarının tanıtılıp yaşatılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren sporcularla sohbet de eden Altepe, kulübe bir tesis yapma sözü verdi. Atlı spor kulübünün başkanı Maksut Güler de Altepe'ye teşekkür ederek, "Başkanımızın bugün bizlerle bir araya gelmesi bizi çok onurlandırdı. Sporcularımız için tesis de yapacaklar. Çok mutluyuz, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: