Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı

Alternatif Bank’tan bankacılık işlemlerinde e-imza kolaylığı

İSTANBUL (AA) - Alternatif Bank, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dijital bankacılık kullanımının arttığı bu dönemde tüzel müşterilerinin talimat süreçlerini e-imza ile dijital ortama taşıdı.

Alternatif Bank’tan yapılan açıklamaya göre, bankanın altyapısı sektörde faaliyet gösteren tüm e-imza hizmet sağlayıcı firmalara uyumlu şekilde çalışıyor. Bu sayede Alternatif Bank tüzel müşterileri hangi entegratör firmayla çalışırsa çalışsın, e-imzalı talimat ile bankacılık işlemlerini ıslak imzaya gerek kalmadan, dijital ortamda gerçekleştirebiliyor.

Reklam
Reklam

Farklı dosya türlerinde iletilen tüm elektronik talimatlar, Bankanın sistemi tarafından desteklenerek imza doğrulaması yapılıyor. E-imza uygulaması sayesinde tüm talimat ve onay gerektiren dokümanlar güvenli ve hızlı bir şekilde işleme alınabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz