Alternatif Tatilin Yeni Adresi Otelevi.com

Dünyada olduğu gibi alternatif tatil ‘Kısa dönem kiralık konutlar’ sektörü gün geçtikçe büyüyor. Bunlardan en yenisi ise Otelevi.Com oldu.

Dünya’nın birçok gelişmiş ülkesinde yaygın şekilde kullanılan ‘Kısa dönem kiralık konutlar’ ülkemizde de sıklıkla kullanılmaya başlandığını belirten www.otelevi.com sahibi Osman Özcan, genellikle ‘Kısa dönem ‘Kiralık Konutları’ kalabalık ve muhafazakar aileler tarafından tercih edildiğini belirtti.

Yapılan Rezervasyonlar Otelevi.Com Güvencesi Altındadır

Özcan, Konu hakkında yaptığı açıklamada ‘Kısa dönem kiralık konutlar’ Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de benimsenmiş ve rağbet görmüş yeni bir alternatif tatil şeklidir. Tatile gitmek isteyenlerin www.otelevi.com üzerinde rahatlıkla ve güvenle ister peşin ister Kredi Kartıyla rezervasyon yaptırabilirler, yapılan Rezervasyonların Otelevi.Com Güvencesi altındadır. Dedi.

Reklam
Reklam

Konut sahibi ve Tatilci Güvence Altına Alınır

Özcan, Kimsenin mağdur olmamasının söz konusu olmadığını ve olmaması için maksimum özen gösterdiklerini dile getiren Özcan şöyle devam etti. Sistem üzerinden kimsenin mağdur olmaması için önceliğimiz güvenlik, bu bakımdan tatilci rezervasyonu yapıyor konaklama yapacağı konuta yerleşiyor konutta bir olumsuzluk yok ise Otelevi.Com tarafından ev sahibine ödeme geçiliyor. Diye konuştu.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Ev sahipleri kendi konut veya konutlarını Otelevi.Com’a kolayca ekler, eklediği konuda ait bütün özellikleri ekler, dolu boş tarihi düzenler, ve fiyatını konut sahibi günlük fiyatlandırır ve konut kiralamaya hazır hale gelir.

Tatile gitmek isteyen gezginler www.otelevi.com sayfasında gitmek istediği bölgeyi seçer o bölgede bulunan 100’lerce konut içinden uygun gördüğü konutu seçer ve Otelevi.Com üzerinden güvenle rezervasyon yapar. Yapılan bu rezervasyon hakkında ev sahibi ile personellerimiz anında iletişime geçer, konut sahibi gelen rezervasyonu görür ve konutu, Tatilci için hazırlar. Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz