Altı Cami İle Bir Okulu Soydu

Konya’da 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık yapan şüpheli polisler tarafından yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık...

Konya’da 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık yapan şüpheli polisler tarafından yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları camilerdeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son zamanlarda camilerden meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Polis, camilerden halı ve para çalan şüphelinin güvenlik kamerasından eşkalini belirledi. Şüpheli şahsı araştıran polis, 6 cami ve 1 okula girerek hırsızlık yapan şahsa benzeyen Kemal Ö’yü (24) kucağındaki bilgisayar kasası ile durdurdu. Şüpheli ilk başta hırsızlık olayına karışan şüphelinin kendisi olmadığını iddia etti ancak elindeki bilgisayarın son girdiği caminin Kur'an kursuna ait olduğu ortaya çıkınca suçunu itiraf etti. Şüphelinin 6 camiden halı, 300 lira para ile bilgisayar kasası çaldığını, bir okulun kantininden ise gıda malzemeleri aldığını söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Hırsızlıktan daha önceden de kaydı bulunan Kemal Ö. adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: