Altı çocuk sahibi ama kimsesiz

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi İsmet Mahallesi'nde komşuların 'bir kaç aydır kimseyle görüşmüyor, evden dışarı çıkmıyor' ihbarıyla...

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi İsmet Mahallesi'nde komşuların 'bir kaç aydır kimseyle görüşmüyor, evden dışarı çıkmıyor' ihbarıyla verilen adrese giden zabıta bir trajediyi ortaya çıkardı.
Kimsesiz ve yardıma muhtaç Salih Bük'ün sağlığının bozulduğu ve hasta yattığı görüldü. Bük'ün geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak temin ettiği öğrenildi. Havaların soğuk olmasından dolayı çalışamayınca yiyecek ve yakacak sıkıntısı çekmeye başlayan Salih Bük, komşuların kendisine yardımını reddetmesi sebebiyle imdadına belediye zabıta ekipleri yetişti.
63 yaşında olduğunu söyleyen Salih Bük, hanımından yıllar önce ayrıldığını ve yalnız yaşadığını belirterek, 3'ü kız 3 erkek çocuğu olduğunu anlattı. Bük, onların da Kayseri dışında oldukları için kendisiyle ilgilenemediklerini söyledi. Şiddetli karın ağrısı çektiğini belirten Salih Bük, dedikodusunu yaparlar diye komşuların getirdikleri yemekleri de almadığını belirtti.
Evinin oturulamaz bir vaziyette olduğunu söyleyen Belediye Zabıta Müdürü Mesut Öztürk, "Evin tadilatını yaptırıp oturulur bir vaziyete getireceğiz." dedi. Çöp eve benzeyen evdeki işe yaramaz bütün malzemeleri kaldıracaklarını belirten Öztürk, "Salih amcayı devlet hastanesine götüreceğiz ve sağlık kontrolünü yaptıracağız. Gerekli yiyecek ve giyecek temini de yapılacak." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz