Altı Nokta Körler Derneği'nden Engelli Öğrencilere Burs

Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şube Başkanı Musa Demiryarar, ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şube Başkanı Musa Demiryarar, ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

Demiryarar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek olarak Amasya'da sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla engelli öğrencilerimize okul ihtiyaçlarının temin edilmesinde ve ekonomik yönden katkı sağlamak amacıyla çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından, bizim vasıtamızla burs verilecek. Burslara, sağlık kurulu raporu yüzde 40 ve üzeri olan, lise ve üniversitede eğitim gören engelli öğrencilerimiz başvuruda bulunabilecek. Lise düzeyindekilere aylık 160 lira, üniversite düzeyindekilere ise 330 lira burs verilecek."

Reklam
Reklam

Demiryarar, konuyla ilgili geniş kapsamlı bilgi almak isteyen öğrencileri, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi'ne beklediklerini ifade etti.

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: