Altın arı ödülü M1'de sergileniyor

Adana Ticaret Borsası ve Bal Tanıtım Derneğinin organize ettiği 3. Narenciye Balı Hasadı ve Altın...

Adana Ticaret Borsası ve Bal Tanıtım Derneğinin organize ettiği 3. Narenciye Balı Hasadı ve Altın Arı Ödül Töreni 11 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek. Bu yıl verilecek 2012 Altın Arı Ödülü de 3–10 Nisan tarihleri arasında M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na verilecek Altın Arı ödülünü almak üzere Adana’ya gelecek Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Akman’ın da katılacağı tören bir narenciye bahçesinde düzenlenecek.

Hasat töreni öncesi Adana Ticaret Borsası’nın Sarıçam-Kızılkaş köyünde düzenleyeceği Keklik salımı organizasyonuna katılacak Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Akman köyde yapılacak kahvaltı sonrasında narenciye bahçesine geçerek burada yılın ilk balını hasat edecek ve hasat edilen ilk bal açık artırma ile satışa sunulacak. Geçtiğimiz yıl yapılan törenlerde Altın Arı Ödülü yönetmen Semih Kaplanoğlu’na verilmişti. Yılın ilk balını ise Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz 4 bin 100 liraya satın almıştı.

Reklam
Reklam

Hasat sonrasında düzenlenecek törende Altın Arı Ödülü bakanımıza ulaştırılmak üzere Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Akman'a takdim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: