Altın Çocuk Ciğerin Tadına Bayıldı

Türk sinemasının unutulmaz aktörlerinden olan Göksel Arsoy, hafta sonu tatilini geçirmek için geldiği Edirne’de meşhur...

Türk sinemasının unutulmaz aktörlerinden olan Göksel Arsoy, hafta sonu tatilini geçirmek için geldiği Edirne’de meşhur tava ciğerinin tadına baktı. Genç ciğer ustası Uğurcan İmrak tarafından ağırlanan Arsoy, ilk kez yedi tava ciğerini çok lezzetli bulduğunu söyledi.

Türk sinemasının ‘Altın Çocuğu’ olarak bilinen Göksel Arsoy, Cumartesi gününü Edirne’de geçirdi. Edirne’nin tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret eden 77 yaşındaki sanatçı, yemek tercihini Edirne’nin meşhur tava ciğerinden yana kullandı. Alipaşa Orta Kapı Caddesi’nde hizmet veren Edirne Ciğercisi’ne giden Arsoy, burada genç usta Uğurcan İmrak tarafından karşılandı.

Reklam
Reklam

Çarşıdakilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Arsoy, ciğer yedikten sonra hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: