"Altın Eller" Mavi Kapak Toplama Kampanyası

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, "Toplanan plastik kapaklar karşılığında ve yardımseverlerimizin desteğiyle 85 adet tekerlekli sandalye temin edildi" dedi.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, "Toplanan plastik kapaklar karşılığında ve yardımseverlerimizin desteğiyle 85 adet tekerlekli sandalye temin edildi" dedi.

Altınok, kampanya kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu'nun temin ettiği 5 tekerlekli sandalyenin teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Her Sağlıklı İnsan Engelli Adayıdır" sloganı ile şubat ayında başlattıkları kampanyaya kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden yoğun bir şekilde destek geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Halk arasında mavi kapak olarak da bilinen cam ve plastik şişelerin değişik renk ve ebatlarındaki plastik kapakların toplanarak geri dönüşümleri için ilgili kuruluşlara gönderildiğini ve karşılığında temin edilen tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını anlatan Altınok, şöyle konuştu:

"Mavi kapakla temin ettiğimiz sandalyelerin yanı sıra yardımsever kişi, kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden tekerlekli sandalye desteği de geliyor. Bartın Aktif İşadamları Derneği, Bartın Genç İşadamları Derneği'nin ardından sizden de kampanyamıza 5 adet sandalye ile destek gelmesi bizleri mutlu etmiştir. Kısa süre içerisinde de yaklaşık 800 bin adet plastik kapak toplandı. Toplanan plastik kapaklar karşılığında ve yardımseverlerimizin desteğiyle 85 adet tekerlekli sandalye temin edildi. Kampanyamıza sadece ilimizden değil, İstanbul, Bursa, Bolu, Muğla, Van, Erzurum gibi illerden de destek gelmiştir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: