“altın Karınca” Ödülleri Yarışmasında Gebze’ye Ödül

Gebze Belediyesi, en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında...

Gebze Belediyesi, en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında “Böl, Dağıt; Meydan Olsun” projesi ile ödüle layık görüldü.

Gebze Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen ve kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışması kapsamında Yapı İşleri, Mimari Projeler ve Ulaşım Hizmetleri alanında gerçekleştirdiği “Böl, Dağıt; Meydan Olsun” projesiyle 1. ödülüne layık görüldü.

Reklam
Reklam

Taksim Martı Hotel’de düzenlenen ödül töreninde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ödülünü Bursa Büyükşehir belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

Ödül aldıkları proje kapsamında yaptıkları çalışmayla Gebze’nin çehresini yenilediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’nin her tarafında trafolar vardı. Meydanlara ihtiyacı vardı. Biz bu trafoları kaldırarak, meydanları havuzlu, parklı hale getirdik. 4-5 merkezde bunu gerçekleştirdik. Gebze önemli bir yer. 9 tane organize sanayi bölgesi var. Bölgenin önemli ilçelerinden bir tanesi. Bir sanayi kenti. Ama biz sadece sanayi kenti olarak anılsın istemiyoruz. Aynı zamanda kültürel ve tarihi değerlerle de anılmayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: