'altın Karınca’lar 26 Eylülde Belli Oluyor

Kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği'nin "altın karınca"...

Kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği'nin "altın karınca" yarışmasının ödülleri 26 Eylül’de İstanbul’da sahiplerini bulacak.

Bu yıl altı ayrı kategoride toplam 512 iştirakle rekor kırılan "altın karınca" yarışmasında 203 proje finale kaldı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu altın karınca yarışmasının sonuçları 26 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul Martı Hotel'de ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Saat 18:30’da başlayacak ve bir bölümü de BloombergHT televizyonundan canlı olarak yayınlanacak programın sunuculuğunu tanınmış televizyoncu İnci Ertuğrul yapacak.

Reklam
Reklam

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın ödül takdimini yapacağı törende Zihinsel ve Bedensel Engelliler Gösteri Grubu (İSÖM X) tarafından da mini bir konser verilecek. Ardındansa TURKCELL iletişim özel ödülleri, TURKCELL Genel Müdürü Süreyya Ciliv tarafından belediye başkanlarına takdim edilecek.

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların bütün belediyelere örnek olması için düzenlenen yarışmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulumuzun tercihleriyle sonuçları belirlenen yarışmamız, bu özelliğiyle Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul ediliyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: