Altın Koza üniversite öğrencilerini ustalarla buluşturacak

7 – 25 Eylül tarihleri arasında 18. Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenecek Altın Koza...

7 – 25 Eylül tarihleri arasında 18. Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenecek Altın Koza Öğrenci Atölyesi, 20 üniversiteden sinema üzerine eğitim gören 40 öğrenciyi, profesyonellerle bir araya getirecek.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Bu yıl ilk defa gerçekleştireceğimiz atölye çalışması festivalimizin, Türk sinemasına ve sinemamızın geleceğine yatırım yapma ve destek verme iddiasını destekleyecek bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor." dedi.
Aldırmaz, "Genel Koordinatörlüğünü senarist ve yönetmen Işıl Özgentürk’ün yaptığı, teknik desteği Konya Selçuk Üniversitesinin verdiği atölye, festivalimizin Türk Sinemasına ve sinemamızın geleceğine yatırım yapma iddiasını destekleyen bir çalışma." şeklinde konuştu.
18 – 24 Eylül tarihleri arasında, Mavi Sürmeli Otelinde düzenlenecek atölye, her gün saat 10.30’da başlayacak.
Atölye programı şöyle:
18 Eylül Pazar: Türk ve Dünya Sineması Tarihi
Yard. Doç. Dr. Nilay Ulusoy (Bahçeşehir Ünv.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz