Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırının 21. Durağı Çukurova

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 21. durağı Çukurova ilçesi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 21. durağı Çukurova ilçesi oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, ilçelerdeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kimse Yok Mu Derneği yöneticileri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok Mu Derneği'nin işbirliğiyle her gün 3 bin kişiye iftar yemeği verildiği 4 çadırdan biri olan iftar çadırında hemşehrileriyle oruç açan Zihni Aldırmaz, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

İftar çadırları ve gezici sinema ile ilgili bilgi veren Aldırmaz, ilgilerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.

Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın konseri ile başladı. Çağlayan Semazen Grubu'nun gösterisinden sonra, Hacıvat-Karagöz gösterisi özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti.

Aldırmaz burada yaptığı açıklamada, "Bugün burada sizlerle birlikte iftarımızı açtık. Hepinizin huzurlu ve mutluluk içerisinde olduğunuzu görüyorum. İnşallah Ramazan sonuna kadar 100 bin kişi ile birlikte iftarımızı açmış olacağız. Bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra "Anadolu Kartalları" filminin gösterimi yapıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: