Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırının 9. Durağı Limonlu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 9. durağı Mersin'in Erdemli

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan "Gezici Sinema Tırı"nın 9. durağı Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesi oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde tatilcilerle buluştu.

Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, hacivat-karagöz gösterisi ve Adanalı Türk Sanat Müziği sanatçılarının konserleriyle renklenen etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Topkara, etkinliğin Aldırmaz sayesinde Limonlu'da gerçekleştiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Sayın Başkanımız bu önemli projeden bahsetti ve Limonlu'ya da konuk olmak istediklerini iletti. Bunu memnuniyetle kabul ettik. Büyüğümüz, ağabeyimiz, belediye başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'a etkinlik nedeniyle teşekkür ediyorum. Adana bizim için önemli bir kent. Lider bir kent. Yıllarca Adana'yı örnek aldık. Şimdi Adana ve Mersin, yani Çukurova olarak kol kola yaşıyoruz. Birlikte büyüyor, birlikte gelişiyoruz."

Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, daha sonra etkinlik nedeniyle Zihni Aldırmaz adına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu'ya plaket verdi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği bölümü sanatçıları Cevdet Cömertbay ve Lale Dağtekin, etkinliğe gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserin ardından "Anadolu Kartalları" filmi gösterime girdi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz