"altın Portakal" Yağmur İle Başladı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, kokteyl ile başladı. Kokteyl, yağmur...

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, kokteyl ile başladı. Kokteyl, yağmur yağışı sebebiyle yarım kaldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Atatürk Kültür Parkı'nda düzenlenen resepsiyonla başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın ile eşi Günseli Akaydın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyona Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Gecede bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, "1964 yılı, Antalya ufacık bir Anadolu kenti. O Anadolu kentine özellikle Avni Tolunay ve Behlül Dal'ın eklediği bu etkinlik, o insanlara olan saygımızı, sevgimizi bir kat daha artırıyor. Ruhları şad olsun diyorum. Bu seneki ana temamızın 'Mizah, Demokrasi ve Muhalefet' olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Biliyorsunuz, artık mizah güldürürken düşündürmüyor Türkiye'de; güldürürken unutturuyor. Muhalefet maalesef gereği gibi yapılamıyor, idrak edilemiyor. Demokrasimiz sorunlu. İşte bu dertleri bir arada yine de güldürü ve mizah ortamında halkımızla, sanatçılarımızla birlikte paylaşmak istiyoruz. Hepinize bu vesileyle daha hoşgörülü, daha toleranslı, daha aydınlık, kendisinden olmayanı ötekileştirmeyen, ama kucaklayan bir demokrasi, daha güzel bir cumhuriyet diliyorum" dedi.

Atatürk Kültür Parkı'ndaki açılış resepsiyonu, Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun müzik dinletisiyle devam ettiği sırada yağmur yağmaya başladı. Hızlanan yağmur yağışı nedeniyle, kokteyl yarım kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: