Altın Pusula, Yıldız Holding'in oldu

Yıldız Holding Değerler Lansmanı, "Kurum İçi İletişim" kategorisinde Altın Pusula’nın sahibi oldu.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde Yıldız Holding, “Değerler Lansmanı” projesiyle “Kurum İçi İletişim” kategorisinde Altın Pusula’nın sahibi oldu.

Hızla büyüyen organizasyonunda, ortak hareket etme ilkelerini yeniden belirleyerek tüm çalışanlarına duyurmak amacıyla gerçekleştirilen “Yıldız Holding Değerler Lansmanı” Altın Pusula’ya layık görüldü. Holding değerlerini güncelleyen ve bu değerleri çalışanlarıyla farklı etkinliklerle paylaşan Yıldız Holding, en fazla başvuru yapılan kategorilerden biri olan “Kurum İçi İletişim” kategorisinde Altın Pusula’nın sahibi oldu.

Reklam
Reklam

İş dünyasının değişen kurallarına paralel olarak değerlerini gözden geçiren ve güncelleyen Yıldız Holding, bu ilkeleri bünyesindeki 30 bin çalışana tanıtmak amacıyla geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdi. Ekim 2011 ve Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenen Değerler Lansmanı’nın yıldızları çalışanlar oldu. Projeye özel üretilen branding çalışmalarında 10 bini aşkın Yıldız Holding çalışanının fotoğrafını kullanıldı. Lansmanın müzikal materyal ihtiyacı, Kıraç’ın bestelediği Yıldız Holding Değerler Marşı ile karşılandı. Bu özel marşa, 1500 çalışanın yer aldığı bir video klip çekildi.

21 Ekim 2011’de başkentte ATO’da ve 27 Ekim 2011’de İstanbul’da Ülker Sports Arena’da iki lansman organize edildi. Bu iki davette, farklı illerden ve şirketlerden yaklaşık 7 bin Yıldız Holding çalışanını biraraya geldi. Etkinliklerde, holdingin vizyon-misyon ve stratejik yol haritası ile değerlerini aktaran filmler gösterildi. Takiben, Yıldız Holding’e özel skeçlerini sunan Cem Yılmaz sahne aldı. Finalde Değerler Marşı tüm davetlilerce söylendi. Lansmanın içeriği; mail, poster, flyer, screensaver, intranette banner, kurumiçi kapalı devre TV yayını gibi farklı uygulamalarla paylaşıldı. Böylece Yıldız Holding Değerleri, değerli çalışanlara aktarılması sağlandı.

Reklam
Reklam