Altınbaşak, 13. bilim şenliğine hazırlanıyor

Isparta Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen bilim...

Isparta Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen bilim şenliği bu yıl da düzenlenecek. 13.’sü yapılacak olan bilim şenliği, 10 Mayıs 2012 tarihinde başlayacak.

Birbirinden farklı stantların yer alacağı şölende 42 farklı alanda 140 öğrenci görev alacak. Ayrıca şenlikle birbirinden ilginç projelerinde sergileneceği belirtildi.

Bilim şenliği koordinatörü Durmuş Ali Bilgin, her yıl yaptıkları şenliklerde amaçlarının öğrencilerin bilime olan ilgisini artırmak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Vahit Çiftçi ise tüm Ispartalıları 2 gün boyunca devam edecek olan bilim şenliklerine beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: