Altındağ Belediyesi 30 Çim Biçme Makinesi Aldı

Altındağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeni alınan 30 çim biçme makinesini görücüye çıkardı....

Altındağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeni alınan 30 çim biçme makinesini görücüye çıkardı. Altındağ’ın çehresini değiştiren ve ilçenin nefes alma alanları olan parkları yaz aylarına hazırlayan Çevre Müdürlüğü ekipleri, dört bir koldan yeni alınan araçları sahaya sürdü.

Toplam 22 kişiyle aralıksız çalışan çim biçme ekibi, ilk olarak Kosova ve Köroğlu parklarının büyüyen çimlerini biçerek düzenledi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, tüm parkların çimleri biçildikten sonra gençlik merkezleri, kadın eğitim kültür merkezleri, camiler, anaokulları gibi Altındağ Belediyesi sınırları içerisinde yer alan tüm tesis ve yapıların yeşil alanlarının bakımı da yapılacak.

Reklam
Reklam

Altındağ’ın tüm yeşil alanlarının hızla bir şekilde revize edileceğini aktaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Altındağ Belediyesi’nin yapmak kadar korumaya da önem verdiğinin altını çizdi. “8 yılda Altındağ’a 27 dev park kazandırdık. Tesislerimizin çevresindeki yeşil alanları saymıyorum bile. Altındağ’ın yeşil alan miktarı 1 milyon metrekareyi geçti. Bir şehirde park ve yeşil alanlar yoksa oranın değeri olmaz. Değeri olmayan yerde ise değişim olmaz.” diyen Başkan Tiryaki, Altındağ’a nefes aldıracak mekanların sayısının daha da artacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: