Altındağ Belediyesi Bu Kez Beyleri Çanakkale'ye Uğurladı

Yaptığı gezi programları ile kadınları Çanakkale, Bursa, İstanbul, Şanlıurfa gibi tarihi zenginliğe sahip illere götüren...

Yaptığı gezi programları ile kadınları Çanakkale, Bursa, İstanbul, Şanlıurfa gibi tarihi zenginliğe sahip illere götüren Altındağ Belediyesi, bu sefer erkekleri tarihle buluşturuyor. Çanakkale’ye giden ilk erkek kafilesinin ardından bu kez de Karakum, 29 Ekim, Zübeyde Hanım ve Mevlana mahallelerinde ikamet eden Altındağlı erkekler Çanakkale gezisi için yola çıktı. Kura sonucu Çanakkale’ye gitmeye hak kazanan yaklaşık 200 kişiden oluşan grubu uğurlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Atalarımızın şehit olduğu topraklara gidiyorsunuz” diyerek gezinin önemini vurguladı ve hayırlı bir yolculuk temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Çanakkale’ye giden kafileden Şevki Pehlivan, “O toprakları öpmek istiyorum. Onlar savaştı, bizler rahat içinde yaşıyoruz.” dedi. Çanakkale’ye ilk olarak eşinin gittiğini söyleyen Mehmet Beyhan ise heyecanlı olduğunu belirterek, “Gideceğimizi bilmek bile tüylerimi diken diken ediyor.” diye konuştu.

Erkekler için başlatılan Çanakkale gezileri, giden grupların geri dönüşü ile birlikte gezi programı yeni gruplarla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: