Altındağ Belediyesi Kırgızistanlı Öğrencileri Ağırladı

Yaptığı başarılı çalışmalar ve kurumsal işleyiş modeliyle tüm dünyanın takdirini kazanan Altındağ Belediyesi, Kırgızistan’dan gelen...

Yaptığı başarılı çalışmalar ve kurumsal işleyiş modeliyle tüm dünyanın takdirini kazanan Altındağ Belediyesi, Kırgızistan’dan gelen öğrencileri ağırladı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden yeni mezun olan 6 öğrenci, çalışmalarını yakından incelemek için Altındağ Belediyesi’ni ziyaret etti. İktisat, Maliye, İşletme ve çeşitli mühendislik bölümlerinde okuyan öğrenciler, işleyiş ve kurumsal yapısı hakkında bilgiler aldıkları Altındağ Belediyesi’ne hayran kaldı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin davetlisi olarak Ankara’ya gelen ve bazı kurumlarda incelemelerde bulunan öğrenciler, Altındağ Belediyesi’nde Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Altınay Yardım Organizasyonu’nu gezdi. Öğrencilere belediyenin mali yapısı ve ekonomik düzeni hakkında Mali Hizmetler Müdürü Orhan Babuccu bilgi verirken, İmar ve Şehircilik Müdürü Ziya Kalaycıoğlu ise kentsel dönüşüm ve Altındağ ilçesindeki yapılaşma konularında bilgi verdi. Bilgi İşlem şube müdürü Erkan Uçaner ise, belediyedeki yazılımlar ve işletim sistemleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Altınay Yardım Birimi’ni ziyaret eden öğrenciler, burada da birim sorumlusu Gülten Hitay’dan bilgi aldılar. Dev bir mağaza görünümündeki Altınay’ı gezen öğrenciler, Altınay’ın çalışma sistemi ve yardım ulaştırma prensiplerine hayran kaldı.

“Daha önce böyle güzel bir yer görmemiştim” diyen Aysuluu Oktyabrina, Altınay’ı çok beğendiğini ve çok profesyonel bulduğunu söyledi. Gulida Kimsanova ise Altınay’ın ve Altındağ Belediyesi’nin tüm çalışmalarını çok kaliteli bulduğunu söyleyerek, emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: