Altındağ Hanımlar Lokali 18 Bin Üyeye Hizmet Verdi

Ankara’daki Altındağ Hanımlar Lokali, 12 yılda 18 bin üyeye hizmet verdi.Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 4...

Ankara’daki Altındağ Hanımlar Lokali, 12 yılda 18 bin üyeye hizmet verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 Nisan 2001 tarihinde hizmete açılan lokal, Dışkapı SSK Hastanesi’nin hemen arkasında yer alıyor. Hanımlar Lokali’nin kapıları, Başkent’te ikamet eden 18 yaşın üzerinde bütün hanımlara açık.
Lokalde, step-aerobic, fitness, pilates, masa tenisi, bilardo, air hockey, dart, santraç, halk oyunları gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra İngilizce, bilgisayar, diksiyon, takı tasarımı, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, el sanatları gibi alanlarda yetiştirme kursları veriliyor. Kursların sonunda da üyeler, başarılarından dolayı katılım belgeleri ile ödüllendiriliyor. Altındağ Hanımlar Lokali'ne gelen üyelere beslenme, aile planlaması, menopoz, kanser, NLP kişisel gelişim gibi konu başlıklarında ruh ve beden sağlığına özel bir önemle çeşitli seminerler de veriliyor.

Reklam
Reklam

Altındağ Hanımlar Lokali’ne gelen anne üyeler için de kendileri spor seansındayken çocukları da oyun odalarında eğleniyor. Lokal üyelerinin kültürel yönden kendilerini geliştirebilmeleri için kütüphanede bulunan kaynak kitaplar da büyük ilgi görüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: