Altındağ ‘yılın Annesi'ni Seçti

Altındağ Belediyesi'nin ‘Anneler Günü' nedeniyle düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,...

Altındağ Belediyesi'nin ‘Anneler Günü' nedeniyle düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Milletvekili Nurdan Şanlı ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'in konuşma yaptığı program, halkın yoğun katılımı ile Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Beşikkaya Kadın Eğitim Kültür Merkezi öğrencilerinin işaret dili ile İstiklal Marşı'nı söylemesinin ardından sahneye çıkan Başkan Tiryaki, annesini kaybedenlerin bu duygudan mahrum kaldığını belirterek, onların üzüntüsünü paylaştığını ifade eti.

Reklam
Reklam

Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Şanlı ise bir düşünürün “Hayatta okuduğum en önemli kitap annemdi.” sözüyle konuşmasına başladı. Anne sevgisinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu ifade eden Şanlı, konuşmasını Peygamber Efendimiz'in (sas) “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadis-i şerifi ile noktaladı.

Milletvekili olduktan bir yıl sonra annesini kaybettiğini anlatan Haluk İpek de annenin duasını almanın ne kadar önemli olduğu üzerinde durdu. Konuşmaların ardından Başkan Tiryaki, dini nikahla evli üç çiftin resmi nikahlarını kıydı. Her yıl seçilen ‘yılın annesi' ödülüne bu yıl layık görülen Esma Sevinç'e, Başkan Tiryaki tarafından plaket takdim edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Amatör Çocuk Halk Dansları ve Devlet Halk Dansları topluluklarının gösterisi ile devam eden program sonunda katılımcılar, çeşitli kültür merkezlerine üye kadınların el emeği şiir ve resim sergisini gezme imkanı buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: