Altındağ’da Bir Ayda 5 Bin Ağaç Dikildi

Altındağ Belediyesi, 2013 yılı bahar aylarında 72 bin metrekare alanı ağaçlandırdı.Altındağ’ın 10 farklı noktasında metrelerce...

Altındağ Belediyesi, 2013 yılı bahar aylarında 72 bin metrekare alanı ağaçlandırdı.

Altındağ’ın 10 farklı noktasında metrelerce alanı ağaçlandıran Altındağ Belediyesi, Altındağ’ı karaçam, sedir, ladin ağaçları ve top akasyalarla süsledi. Bir ayda Keşifkent, Çamlık Parkı-Alemdağ Parkı arası alan, Güveneşevler Mahallesi, Gültepe (Çinçin) Mahallesi, Hasan Tahsin Caddesi, Karacaören Mahallesi, Yıldıztepe Mahallesi ve Karapürçek Mahallesi’nde toplam 5 bin ağaç dikildi.

Çevre, Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalarla, Altındağ’da ağaçlandırma hareketi başlatan Altındağ Belediyesi, bu uygulamayı yıl içinde sürdürecek.

Reklam
Reklam

Altındağ’a 8 yılda 27 dev park kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, parklarla birlikte mahallelerin farklı noktalarında ağaçlandırma çalışmalarını da sürdürdüklerinin altını çizerek, bir kentte yeşil alanlar arttıkça, oradaki yaşam kalitesinin de artacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: