Altındağ’da Halk Eğitim Öğretmenleri İle Toplantı

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yıl boyunca Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kadınlar...

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yıl boyunca Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kadınlar Eğitim Kültür Merkezleri’nde görev yapan Halk Eğitim öğretmenleri ile yılsonu değerlendirme toplantısı düzenledi.

2012-2013 öğretim yılında 16 Gençlik Merkezi ve 24 Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi’nde bin 300 kurs açıldı. Bu kurslarda Altındağ Halk Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 170 öğretmen görev yaptı. Oldukça aktif ve tempolu geçen öğretim yılının sonunda Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde gerçekleşen toplantıda bir araya gelen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri ile Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri, hem bir yılın yorgunluğunu attı hem de şimdiden gelecek öğretim yılı için çalışmalara başladı. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, Altındağ Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Bir arada olmak hem kendi adımıza hem de kurumumuz adına önemli gelişmeleri ortaya çıkarır” dedi.

Reklam
Reklam

Keleş, Mehmet Akif Ersoy’a ait “Ayrılık girmeden bir millete düşman giremez, toplu çarpan yürekleri top sindiremez” dizeleriyle birlik ve beraberliği esas aldıklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: