Altındağ'da Ramazan Coşkusu Hamamönü'nde Yaşanıyor

Ramazan’ın başlamasıyla birlikte onbinlerce kişiyi ağırlayan Hamamönü, iftar öncesi ve sonrası farklı etkinliklerin adresi olmaya...

Ramazan’ın başlamasıyla birlikte onbinlerce kişiyi ağırlayan Hamamönü, iftar öncesi ve sonrası farklı etkinliklerin adresi olmaya devam ediyor. Orucunu Hamamönü’nde açan vatandaşlar, daha sonra tarihi sokaklardaki etkinliklere katılıyor.

Altındağ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Hamamönü Ramazan etkinlikleri, Ankaralılar tarafından büyük beğeni gördü. Saat Kulesi alanında kurulan sahnede gecenin geç saatlerine kadar süren etkinlikleri takip eden Ankaralılar, sokakları ve mekanları doldurdu.

Reklam
Reklam

Sanat Sokağı başta olmak üzere, birçok sokağında müzik sesleri eksik olmayan Hamamönü; meddahların, oyunbazların, orta oyuncuların, kantocuların ve daha birçok grubun gösterileriyle de şenlik alanına dönüşüyor. Hamamönü Ramazan etkinliklerinin unutulmazı olan açıkhava sinemasında ise ilk gün Cenneti Beklerken filmi izlenirken, ikinci gün Selvi Boylum Al Yazmalım, üçüncü gün ise Çınar Ağacı filmi gösterildi. Kültür Sanat Evi’nin avlusunda kurulan perdede sinema keyfini tadan Ankaralılar nostaljik bir akşam yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz