Altındağlı Gençler Polis Haftasını Unutmadı

Altındağlı gençler, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Toplumsal Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nü...

Altındağlı gençler, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Toplumsal Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ulubey Gençlik Merkezi üyesi gençler, Hacılar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi hanımlar ile birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğü içerisinde bulunan Toplumsal Destekli Polis Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Polisler ile bir araya gelen ve polislik mesleğine ilişkin merak ettiklerini soran Ulubeyli gençler, Polis Haftası dolayısıyla tebrik için Toplumsal Destekli Polis Şube Müdürü Ziya Düşünmez’e çiçek ve plaket sundular.

Reklam
Reklam

Ziyaret esnasında minik Hatice ve İsa, Polis amcaları için hazırladıkları şiir ve şarkıları okurken, polisler de kendilerini ziyaret eden gençlere “Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları” adlı hikaye kitabını hediye ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: