Altındağlı Kadınların Açık Havada Spor Keyfi

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri'nde birbirinden farklı spor dalları ile ilgilenme fırsatı bulan Altındağlı kadınlar,...

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri'nde birbirinden farklı spor dalları ile ilgilenme fırsatı bulan Altındağlı kadınlar, havaların ısınması ile birlikte spor faaliyetlerini açık havada yapmaya başladı.

Örnek Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi kadınlar, Gençlik ve Spor Haftası kapsamında düzenlenen spor şenliğinde, spor ve sağlık dolu bir etkinlikte buluştu. Altındağ Örnek Stadı'nda toplanan kadınlar, 4x100 metre bayrak yarışı, tenis, badminton ve hemsball dallarında yapılan mini maçlarda birincilik için ter döktüler.

Reklam
Reklam

Bayrak yarışında üç grup halinde yarışan kadınlar, koşunun ardından aldıkları derecelere göre çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Birinci olan gruba Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eseri armağan edilirken, ikinci olan kadınlara cüzdan, üçüncü olan grup üyelerine ise kol saati hediye edildi. Kadınlar, ödüllerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin'in elinden aldılar.

Tenis ve badmintonun yanı sıra küçük plastik topun sert zeminde zıplatılarak rakibin yarı sahasına geçirmek temeline dayanan hemsball sporu ile de tanışan kadınlar, beyin, el ve ayak koordinasyonunu geliştiren basit ama ilginç oyunu oynarken hem stres attılar hem de keyifli bir sportif faaliyette bulundular.

Keyifli bir atmosferde dostça yarışan Örnek mahallesi kadınları müsabakaların ardından toplu olarak sağlıklı yaşam koşusu yaptılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz