Altındağlı öğrencilere erozyonla mücadele anlatıldı

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerine, erozyonla mücadele eğitimi verildi. TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu...

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerine, erozyonla mücadele eğitimi verildi. TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Mukadder Ekremoğlu ve gönüllü eğitmenlerden bilgi alan gençler, çevreye duyarlı bireyler olmak için de söz verdi.
Altındağ Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere, tüm Gençlik Merkezleri’nden toplam 250 öğrenci katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin’in de yer aldığı etkinlikte Tema yöneticileri ve gönüllüleri Türkiye’yi tehdit eden erozyon hakkında bilgi verdi.
Tema Vakfı’nın, doğal dengenin korunması adına birçok faaliyeti bulunduğunu söyleyen, özellikle erozyonu önleme noktasında büyük mücadele verdiğini belirten Ekremoğlu, bu mücadeleye tüm duyarlı vatandaşların destek vermesi gerektiğini kaydetti.
Tema’nın, Türkiye’nin dört bir tarafında projeler yürüttüğünü, ağaçlandırma çalışmaların bu projeler içinde önemli bir yer kapladığını da belirten Ekremoğlu, erozyonun önlemesi için çok fazla gelişebilen kök sistemi ve dayanıklılığı nedeniyle meşe ağacının kullanıldığını kaydetti. Etkinliğin sonunda gençlerden gelen soruları da cevaplayan Ekremoğlu, tüm gençlere, meşe palamudu verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz